Vilkår

VILKÅR

Buss

Generelle betalingsbestemmelser

Avbestilling:

Følgende regler gjelder for avbestilling.

Mer enn 32 dager før avreise: ingen gebyrer

 

Avbestilling 31 - 15 dager før avreise: 20% av reisens pris

Avbestilling 14 - 6 dager før avreise: 25% av reisens pris

Avbestilling 5 - 2 dager før avreise: 50% av reisens pris

Avbestilling mindre enn 48 timer før avreise: 100% av reisens pris

 

InterBuss forhåndsfakturer alle fakturaer 14 dager før reisen, med 10 dagers forfall,

hvis ikke annet er avtalt på forhånd.

Priser, ytelser og rabatter

InterBuss tar forbehold om prisendring som måtte skje pga. nye eller økede skatter og avgifter, endringer i valutakurser, eller tilsvarende omstendigheter som InterBuss ikke har rådighet over eller burde forutsett.

Gruppereiser

Generelle betalingsbestemmelser

Påmelding:

Dagsturer: Antall personer må meldes inn 10 dager før avreise

Turer med Sandefjord - Strømstad ferger: Navneliste må sendes inn 14 dager før avreise

Turer som inkluderer andre type båtturer: Navneliste må sendes inn 1 måned før avreise

Turer som inkluderer hotell: Navneliste må sendes inn 1 måned før avreise

 

Avbestilling:

Følgende regler gjelder for avbestilling.

Mer enn 35 dager før avreise: ingen gebyrer

F.o.m. 34 dager t.o.m. 21 dager før avreise:

InterBuss vil belaste 50% av turens pris.

 

F.o.m. 20 dg t.o.m. 5 dager før avreise:

InterBuss vil belaste 50% av turens pris.

F.o.m. 4 dager før avreise, uteblivelse, eller om kunden mangler nødvendige papirer for å gjennomføre turen: InterBuss vil belaste 100% av turens pris.

Avbestilling p.g.a. Sykdom

Avbestillingsbeskyttelse er inkludert i de fleste helårsreiseforsikringer. Vi anbefaler at dette sjekkes med deres forsikringsselskap.

 

Priser, ytelser og rabatter

InterBuss tar forbehold om prisendring som måtte skje pga. nye eller økede skatter og avgifter, endringer i valutakurser, eller tilsvarende omstendigheter som InterBuss ikke har rådighet over eller burde forutsett.

 

Alle våre priser er beregnet for 30 personer. Dvs. er dere færre eller flere, blir det kan det oppstå endringer i prisen.

Pakkereiser

Generelle betalingsbestemmelser

Pass/forsikringer

Innenfor Norden:

Den reisende skal ha reiseforsikring med full dekning.

I de fleste tilfeller er avbestillingsforsikring en del av en slik forsikring.

Kontroller med ditt forsikringsselskap at dette er i orden.

 

Utenfor Norden:

Ved reiser innen EØS skal den reisende også ha med seg Europeisk Helsetrygdkort, som fås ved å ringe 800 43 573 eller www.helsenorge.no. Passet skal alltid være med på reiser utenfor Norden. Pass, forsikringsbevis/ kort og helsetrygdekort må alltid være med!

 

Kredittkort

Vær oppmerksom på at ikke alle kredittkort aksepteres når du kommer til andre land.

Det kan derfor være lurt å ha VISA/ MASTERCARD kort i tillegg.

 

Gjenglemte saker

Gjenglemte saker kan etterlyses gjennom InterBuss.

Må vi sende gjenglemte saker i posten, kommer de i postoppkrav.

 

Verdisaker og penger

Penger og verdisaker bør aldri ligge framme på hotellrommet.

Legg dem heller i en oppbevaringsboks eller safe.

 

InterBuss tar ikke ansvaret for eventuelle stjålne eller gjenglemte verdisaker/penger.

 

Våre hoteller

Våre hoteller er alle valgt med omhu, der vi har forsøkt å ta hensyn til reisens formål. Det er viktig å være oppmerksom på at standarden på hotellene varierer svært i Europa, og at antall stjerner ikke tilsvarer standard, men heller hotellets fasiliteter.

 

Rimelige flybilletter

Vi gjør oppmerksom på at ved bestilling av fly i Europa, er det regler for de forskjellige prisklassene i forhold til endring, kansellering, valutakurs i forhold til skatter og avgifter m.m. De flybillettene vi bestiller KAN IKKE avbestilles eller endres. Ved endringer må man bestille ny billett. Etter at beløpet er belastet oss, refunderer ikke flyselskapene noe ved eventuell avbestilling eller endringer, det er derfor viktig at man allerede har avbestillingsforsikring i orden på bestillingstidspunktet.

 

Beliggenhet

Enkelte rom kan ligge bedre til med hensyn til utsikt, forstyrrelser etc. uten at dette gir grunnlag for prisavslag.

 

Enkeltrom eller dobbeltrom

Prisene våre er basert på at 2 personer deler et dobbeltrom eller en dobbeltlugar. Skulle den ene reisende avbestille reisen, må den andre belastes for et enkeltroms - lugartillegg. Reiser du alene og ikke har noen å dele rom eller lugar med, må vi dessverre belaste deg for enkeltrom/lugar tillegg.

 

Røyk/ikke Røyk

For alles trivsel har vi røykfrie busser, vi tar heller litt oftere stopp/pauser underveis.

Alle våre hoteller har kun røykfrie rom.

 

Vann

I de fleste land utenom de Nordiske, bør du unngå å drikke vann rett fra kranen.

Drikkevann på flasker får du kjøpt over alt i butikker, kiosker, bensinstasjoner osv.

 

Elektrisitet

Som i Norge med 220 V, vanlige stikkontakter uten jording. Elektrisitet og gass er dyrt i mange land og hotellene kan være pålagt å spare. Hotellene er heller ikke like godt isolert som vi er vant til i Norge så vinterstid kan det være lurt å ha med seg litt ekstra med inneklær.

 

Renhold

Hotellrommene blir rengjort hver dag og sengene redd opp samt tømming av søppel.

Når det gjelder leiligheter vil rengjøringen variere avhengig av hotellet vi bor på.

 

Ta skikken dit du kommer

En del av din reise er å oppdage nye skikker og kulturer. De landene vi reiser til har ofte andre skikker, matvaner og ofte også en helt annen levestandard enn det vi er vant til. Se på det som en spennende utfordring og som en del av reisen. Vis respekt for andre mennesker, Deres personlige tro og væremåte.

 

Værforhold

Temperaturen som oppgis for destinasjonene er gjennomsnittsverdier for månedene og avvik kan selvsagt forekomme.

Bagasje ved reise med buss

1 koffert, 80x60x25, 25kg pr. pers. i bagasjerommet.

Kun håndbagasje kan medbringes inn i bussen. Med håndbagasje menes små vesker/bager med toalettsaker eventuelt ekstra klær som for eksempel en genser eller jakke. Små trille-kofferter eller bæresekker regnes ikke som håndbagasje.

 

Husk å legge nødvendige toalettsaker og medisiner i reisevesken. Du er selv ansvarlig for at din bagasje transporteres til og fra hotellrommet.

 

Merk bagasjen grundig med navn og adresse.

 

Alle tollpliktige varer er den enkelte reisende sitt ansvar !

 

Bussens utstyr

Alle våre busser er utstyrt med tanke på lange etapper på kontinentet. Det er godt med plass til bena, og sammenleggbare bord. Regulerbare seter med sikkerhetsbelte, wifi 4G, DVD og air-condition. Kjøkken med kjøleskap, pølsekoker, micro og kaffemaskin, toalett og miljøvennlige motorer.

 

Servering om bord

På alle våre bussturer har du anledning til å få kjøpt kalde forfriskninger, kaffe og te. Måltider kan kjøpes på spaniaturene.

 

Stopp underveis

Vi prøver så langt det lar seg gjøre, å ta en stopp ca hver 2.5 - 3 time. Det anbefales at man har med seg litt kontanter i Euro for Spaniaturene, ca 50 euro per person kan kanskje være passende. Et toalettbesøk i Tyskland koster 70 cent.

 

Spesielle behov

Har du spesielle behov vedr. mat, er det viktig at dette oppgis ved bestilling. Det er tillatt med rullestol på flyturer, men det kan være begrensninger, så pass på å bestille dette i god tid. Trenger du ekstra hjelpemidler i Spania, eller spesialtransfer til/fra flyplass ordner InterBuss dette for deg mot et tillegg i prisen. Har du et handikapp som medfører at du har behov for hjelp til enkelte gjøremål er du pliktig til å ha med deg personlig ledsager/hjelper.

 

Bagasjeservice

Dette er ikke inkludert.

 

Sykdom/ medisiner

Du er selv ansvarlig for å ha med deg nødvendige medisiner for reisen/oppholdet. Skal du ha med deg medisiner fra Norge, må du be din lege om en attest på engelsk som bekrefter at medbrakte medisiner er til eget bruk (ved flyreiser spesielt). Skal du søke om å få refundert kjøp av medisiner eller legebehandling i utlandet, må du ta med en bekreftelse fra behandlende lege samt alle kvitteringer når du kontakter ditt forsikringsselskap.

 

Barnerabatter

Barn under 2 år gis 75 % rabatt, barn mellom 2 og 12 år, 50 % rabatt. Det forutsettes at barna bor på foreldres rom når 2 foreldre/voksne deler dobbeltrom. Rabatten gjelder ett barn per voksen når to voksne/foreldre reiser sammen. Dette gjelder kun ved bussreiser, reiser dere med fly vil rabattene variere fra flyselskap til flyselskap. Be om tilbud.

 

Fremmøte

Senest 10 min før, ved bussavgang. 2 timer før flyavgang Gardermoen/flyplasser i utlandet, 1 time før flyavgang fra andre flyplasser i Norge. De fleste flyselskapene har nå gått over til billettløse reiser, dvs at du får en utskrift av reservasjonen med flytider, referansenummer m.m. Dette arket sammen med passet er alt du behøver for å sjekke inn. Du må selv sørge før å sjekke inn i tide og sjekke inn din bagasje samt komme deg til riktig ”gate”.

 

Innstilling av reise

InterBuss kan innstille en reise dersom det oppstår forhold vi ikke er herre over og som gjør det utilrådelig å gjennomføre reisen, som streik, naturkatastrofer, krig, terror osv. Ved slike uforutsette hendelser, eller dersom det skulle falle bedre ut for den reisende, forbeholder vi oss retten til å endre reiserute eller eventuelt også hoteller og transportmiddel.

 

InterBuss forbeholder seg også retten til å avlyse en tur dersom det blir for få påmeldte. I slike tilfeller får den reisende refundert innbetalt beløp uavkortet.

 

Avbestilling

Fri avbestilling inntil 4 uker før avreise. Avbestilles reisen etter dette må den reisende benytte seg sin egen avbestillingsforsikring .

 

Forbehold

InterBuss tar forbehold om pris og programendringer i henhold til valuta og kurs endringer.

ADRESSE

Myrveien 10, 1640 RÅDE

TELEFON

+47 69 31 00 44

VAKTTELEFON

+47 90 97 72 40

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag:

08:30 - 16:30

Lørdag og søndag:

Stengt

© All Rights Reserved