Leie buss

Ønsker du å leie buss? 

Skal du på tur? Vi kjører små og store grupper, kontakt oss for alle typer oppdrag. Flere av våre busser har rullestolheis med plass til en eller flere rullestoler. InterBuss har en stor busspark med nye og eksklusive busser, og det aller nyeste innen miljøvennlige motorer (Euro6).

TRANSFER
Skal dere kun fra a til b? Vi kjører! Ingen oppdrag er for korte.

IDRETT/ KORPS / SKOLETURER
Skal dere på utflukt, stevne eller samling for små og store utøvere? Komfortable og trygge busser tar dere raskt og enkelt frem og tilbake. Vi har tilhenger til buss for stor lastekapasitet.

FIRMATURER / LAG OG FORENINGSTURER
Trenger dere transport, eller har dere også behov for overnatting og bespisning? Vi hjelper deg gjerne med begge deler. Hyggelige sjåfører og komfortable busser er med på sette en flott ramme for de gode turopplevelsene.

PRIVATE ARRANGEMENT
Når store dager skal markeres og venner og familie samles kan vi hjelpe deg. Punktlige og hjelpsomme sjåfører og flotte busser bidrar til at helhetsopplevelsen for din spesielle dag blir ekstra minneverdig.

UTLEIE AV MINIBUSS
16 seters minibuss.

VI LEVERER TIL HELE ØSTLANDSOMRÅDET
InterBuss har flest turbusser i Østfold med dyktige og erfarne sjåfører som ønsker å gi deg en fin bussopplevelse.Vi har busser stasjonert i Oslo, Drammen, Horten, Råde, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud, for alle typer oppdrag.

Vi kjører hvor og når du vil, til en fornuftig pris

    Interessert i*

    Fra posisjon/sted*

    Til posisjon/sted*

    Reiseleder og telefon på turen:*

    Melding