Busstur til Lloret de Mar – Spania – 2023

Busstur til Lloret de Mar – Spania – 2023

Vi i InterBuss tar dere med til Lloret de Mar på Costa Brava «den vilde kysten», som begynner ved grensen til Frankrike og strekker seg ned til badebyen Blanes ca. 7 mil nord for Barcelona. Det er en kystlinje på ca 100 km. Vårt reisemål i Lloret de Mar er Hotel Alba Seleqtta****.

Lloret de Mar er en av de sydligste stedene på Costa Brava og er et meget populært turistmål.
Lloret de Mar var fra starten av en liten fiskeby der hotellene begynte å vokse opp på 1960 tallet. Idag er dette turiststedet det som er mest besøkt og har flest hotellsenger på Costa Brava. Her er bebyggelsen en herlig blanding av nytt og gammelt.

På Costa Brava er det et behagelig klima med nesten 300 soldager, eller ca. 2.500 soltimer pr år. Den flotte stranden med noe grovkornet sand er rene drømmen for soldyrkere.
Ved Middelhavet kan de som ønsker, prøve diverse vannsporter som f.eks. vannski/para-seiling/vindsurfing med mye mer. Det finnes også badebåter som tar dere med til noen av de små badestrendene som det finnes flere av langs kysten.
I Lloret de Mar bor vi på Hotel Alba Seleqtta. Dette er et flott, moderne og nyoppusset 4 stjernes hotell, med store og delikate rom.

Tilleggsinformasjon

15.09 – 02.10 Lloret de Mar og hotel Alba Selecta , 18 dager kr. 20.300,-
Enkeltromstillegg: kr. 3.450,-
Ferieskatt pr. prs. €1.50 x 7 = Kr. 130,-
Om dere vil ha utsikt mot sjø eller basseng tar hotellet i tillegg på kr. 750 for dbl. rom p.p Havutsikt for singelrom kr 1.100,-
Tillegg for singellugar kr. 1.500,-

BESTILLINGSFRIST: 10. AUGUST Betaling: 2.000,- Depositum via nettet, resten av bestillingen blir fakturert med forfall 10. august. Blir turen avlyst pga. korona blir 100% refundert, ellers vanlige avbestillingsvilkår.
Prisene er per person i dobbeltrom/lugar inklusiv hel pensjon på hotellet hver dag. Vin eller vann til lunsj og middag. Transport med direktebuss tur og retur inklusiv alle ferger og veiavgifter. Bespisning på reisedagene: frokost og middag på Stena Line og Color Line. Utflukter bestilles og betales på stedet.

Turdetaljer

Søk

Søk

Bestill tur til:

Busstur til Lloret de Mar – Spania – 2023

Bestilling